Welkom op mijn website!

Wat leuk dat je mij gevonden hebt op het World Wide Web. Mijn website kun je het beste omschrijven als een online zakelijk dagboek.  Ik doe allerlei dingen op het gebied van marketing & communicatie. Van strategische sessies, trainingen en plannenmakerij tot concrete uitvoering zoals contentcreatie en online marketing.

Waar mogelijk zoek ik voor de uitwerking zonnige plekken op. Ik ben, zoals ze dat noemen, een digital nomad :-). Werken op verschillende plekken in de wereld geeft mij extra creativiteit en inspiratie. Natuurlijk ben ik altijd in de buurt van een goed Wifi netwerk, dus met de huidige technologische mogelijkheden is contact in vele vormen mogelijk. En ben ik regelmatig in Nederland om ‘life’ de voortgang te bespreken. 

Ik deel graag, dus voor mij is deze website een perfecte manier om mijn relaties mee te nemen in wat ik doe. Als Marketeer On Tour vertel ik natuurlijk ook over de reizen die ik maak en mijn ervaringen met plaatsonafhankelijk werken. Je kunt mij volgen, door onderaan de pagina je mailadres achter te laten. Veel leesplezier!

Meer van mij weten? Klik dan hier voor mijn uitgebreide bio, bekijk de pagina’s via het menu of lees mijn blog

Miranda Hogeboom 🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s